Pennsylvania

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Pennsylvania

Proprietate de vânzare în Pennsylvania

Se învecinează la nord cu statul New York și lacul Erie, la est cu New Jersey și Delaware, la sud cu Maryland și Virginia de Vest, la vest cu Ohio.

Dacă sunteți în căutarea unui loc destul de unde cumpărarea proprietății dvs. de vânzare Pennsylvania ar putea fi locul potrivit. Pennsylvania este cunoscut sub numele de Quaker State și se află în regiunile nord-estice și centrale ale Atlanticului din Statele Unite.

Este renumit pentru cartierul Liberty Bell, dar statul are multe de oferit.

Pennsylvania, deși este mai mică decât alte state, este destul de dens populată. Statul este clasat pe locul 33 din 50 în ceea ce privește mărimea, dar este al 5-lea cel mai populat.

Pennsylvania este bine stabilită în comparație cu unele state "mai recente" într-una dintre coloniile originale din cele 13 State Unite.

Statul frontierează Lacul Erie și estuarul Delaware și are peste 100 de mile de coastă.

Pennsylvania este un stat bogat în industrii. Câteva exemple de industrii primare care afectează economia Pennsylvania sunt agricultura, jocurile de noroc, cinematografia și sectorul bancar. Există, de asemenea, câteva exemple istorice ale producătorilor de oțel, în special în Pittsburgh.

Rata șomajului din Pennsylvania este aproape echilibrată cu media națională, ceea ce reprezintă un indicator al unei piețe normale sănătoase. În prezent, rata șomajului în stat se ridică la 4,8%, aceeași față de anul trecut.

Pennsylvania vede ratele de rating pentru fiecare cont din stat.

Valorile proprietății de vânzare din Pennsylvania au crescut în perioada de la o lună la un an și chiar și în ultimii 18 ani au crescut cu mai mult de 78%. Aceasta înseamnă că o proprietate de vânzare din Pennsylvania, cumpărată în 2000, aproape că și-a dublat valoarea.

Pe piața imobiliară din Pennsylvania, 66% dintre locuitori au propriile case.

O cauză de preț este o predicție pentru suburbiile din multe părți ale Pennsylvania.

2018 va fi probabil anul în care tendința tinerilor care trăiesc în zonele metropolitane va dispărea și va decide să se stabilească în locuințele mai suburbane mai rezonabile.

Pennsylvania oferă o mare varietate de locuri pentru a trăi din orașe moderne în orașe mai mici și pitorești, precum și numeroase orașe industriale. Cu toate acestea, unele orașe sunt văzute în ceea ce privește oportunitățile.

Un exemplu este Chesterbrook, PA. Chesterbrook a fost evaluat cel mai bun loc pentru a locui în Pennsylvania, astfel că este orașul ideal pentru a găsi o proprietate de vânzare în Pennsylvania ..

Valoarea medie a casei din Chesterbrook este mai mare decât media națională, dar peste 80% dintre locuitori sunt incluși în cazul lor în ceea ce privește chiria. Acesta este un bun indicator al unui echilibru rezonabil între salarii și costurile economice.

Houserville este un alt loc minunat în Pennsylvania pentru a trăi. Piața imobiliară din Houserville este mai mică decât restul statului, dar orașul este considerat un loc minunat de trăit.

Odată cu creșterea costurilor în zonele urbane și creșterea interesului pentru orașul suburban, va fi interesant să vedem cum va avea loc piața imobiliară din Pennsylvania în 2018 și 2019.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 15438

DE VÂNZARE Vilă, Pennsylvania, Filadelfia, Philadelphia, West Mount Airy,19119

4,662,000.00RON
DE VÂNZARE
Vilă

406.45 m²
Don ~ ~ ~s sra această Lovely, Quintessential Philadelphia Pagina principală amplasat pe o proprietate Serene! Acest Frumos-a menţinut centrul Sala Co...
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB